Paasvuur 2023

Net als andere jaren zal er voor Pasen een paasvuur worden opgebouwd. Het is wederom op dezelfde plek aan de Spekschateweg.

 

De data dat er hout gebracht kan worden zijn:

11 maart
18 maart
25 maart 
1 april
8 april

De storttijden op deze dagen zijn van 9:30 uur tot 12:30 uur.

U kunt al uw snoeihout inleveren, zonder stronken/stobben.

Heeft u geen aanhanger tot uw beschikking? Moet u ieder jaar martelen om de takken bij het paasvuur te krijgen? De Sallands Zotten bieden u ook dit jaar de oplossing! Op zaterdag 25 maart komen wij uw snoeihout bij u thuis ophalen (alleen beschikbaar in de dorpskern van Heeten!). Hoe makkelijk is dat! Het enige wat u moet doen is onderstaande formulier invullen.

U snapt natuurlijk wel dat we voor deze dienst iets terug willen krijgen. Per kuub snoeihout betaalt u € 5,-. Mocht u minder dan een kuub snoeihout hebben, dan betaalt u ook € 5,-. Voorlopig bieden we deze dienst aan in de bebouwde kom van Heeten. Wij zeggen maar zo; “Ligt d’r bie oe een bos holt veur de deur? Ophal’n kost wat, moar ie hebt gin gesleur!”

Op 1e Paasdag (9 april) om 20:15 uur zal het Paasvuur ontbranden. Aansluitend organiseren wij het Paasfeest in de verwarmde tent! Wij hopen jullie daar allemaal te mogen verwelkomen.

Mocht u vragen hebben over het Paasvuur dan kunt u contact opnemen met de commissie via paasvuur@sallandszotten.nl.


Ja, kom bij mij maar hout ophalen