Paasvuur 2018

Net als andere jaren zal er voor Pasen een paasvuur worden opgebouwd. Het is wederom op dezelfde plek aan de Spekschateweg.

 

De data dat er hout gebracht kan worden zijn:

10 maart
17 maart
24 maart
31 maart

De storttijden op deze dagen zijn van 9:30 uur tot 12:30 uur.

U kunt al uw snoeihout inleveren, zonder stronken/stobben.

 

 

Heeft u geen aanhanger tot uw beschikking? Moet u ieder jaar martelen om de takken bij het paasvuur te krijgen? De Sallands Zotten bieden u ook dit jaar de oplossing! Op zaterdag 17 maart komen wij uw snoeihout bij u thuis ophalen. Hoe makkelijk is dat! Het enige wat u moet doen is een e-mail sturen naar paasvuur@sallandszotten.nl. In de e-mail zet u; uw naam, adres en telefoonnummer, daarnaast een schatting van de hoeveelheid in kuubs.
U snapt natuurlijk wel dat we voor deze dienst iets terug willen krijgen. Per kuub snoeihout betaalt u € 5,-. Mocht u minder dan een kuub snoeihout hebben, dan betaalt u ook € 5,-. Voorlopig bieden we deze dienst aan in de bebouwde kom van Heeten. Wij zeggen maar zo; “Ligt d’r bie oe een bos holt veur de deur? Ophal’n kost wat, moar ie hebt gin gesleur!”

Op 1e Paasdag (1 april) om 20:15 uur zal het Paasvuur ontbranden. Aansluitend organiseren wij het Paasfeest in de verwarmde tent! Wij hopen jullie daar allemaal te mogen verwelkomen.

Mocht u vragen hebben over het Paasvuur dan kunt u contact opnemen met René Gerritsen, tel: 06-14620638, of mailen naar Paasvuur@sallandszotten.nl.